Liity KauppaJanne.fi -yritysmediaan

Tilastokeskuksen tuoreen tutkimuksen mukaan jopa 76% suomalaisista käyttää verkkoa tuotteiden ja palveluiden löytämiseen.

KauppaJanne.fi -yritysmediassa  saat yrityksesi viestit esille ja rakennat tuottamasi sisällön kautta suhdetta lukijoihimme. Palvelussa tekemäsi sisältömarkkinoinnin avulla tavoitat  myös verkosta palveluitasi ja tuotteitasi hakevat asiakkaasi. Samalla nostat omien verkkosivujesi löytyvyttä hakukoneissa, kuten Googlessa.

Verkkomainonnalla tai suoramarkkinointikampanjoinnilla voit lisätä hetkittäisesti kävijämäärää verkkosivuillasi. KauppaJanne.fi -yritysmedia poikkeaa tästä siten että tieto tarjoamistasi palveluista ja tuotteista on kohderyhmällesi kiinnostavaa sisältöä ja kasvattaa yrityksesi löytyvyyttä verkossa.

Palvelussamme saat markkinointiviestisi helposti esille KauppaJannen etusivulla sekä tavoitat samalla asiakkaita jotka etsivät tuotteitasi ja palveluitasi hakukoneiden kautta. Markkinakanava sopii pienillekin yrityksille ja on edullinen ratkaisu, jossa sinä itse päätät kuinka usein kerrot tarjouksistasi, uutisistasi, kuulumisistasi tai muista asiakkaillesi mielenkiintoisista ja hyödyllisistä asioista.

Mikäli uskot tuotteittesi ja palveluittesi tarpeellisuuteen ja kiinostavuuteen, kasvatat KauppaJanne.fi -yritysmediassa nopeasti jalanjälkeäsi verkossa. Jos internetissä markkinointi on mielestäsi ollut tähän asti epäselvää ja hyödyt arveluttavia, sinun kannattaa liittyä KauppaJanne.fi -yritysmediaan.

Palvelun liittyminen maksaa 490 € + alv ja palvelun kuukausimaksu on 79 € + alv / kk. Ota yhteyttä ja tilaa palvelu yrityksellesi tällä kaavakkeella. Lisätietoja palvelusta saat puhelimitse 040 5155 385 Janne Kujaselta, janne.kujanen@lahimedia.fi.

kauppajanne.fi

Yritys
.kauppajanne.fi
Vähintään 4 kirjainta ja/tai numeroa, ei erikoismerkkejä tai ääkkösiä.
Yrityksen sivustolla julkisesti näkyvät yhteystiedot
Laskutustiedot